blogas.raskakcija.lt

Prieššventinių akcijų katalogų apžvalga 2023 12 05. Kalėdinis maratonas prasidėjo

Na, galima sakyti, kad Kalėdinis maratonas prasidėjo…
Kodėl – todėl, kad Hellman’s, nugarinė, bananai ir Lavazza…
Taip tinklai pradėjo praktiškai vienu metu traukti šias prekes į akcijas, tačiau ne visiems tai sekasi.

Hellman’s. Būtinai stebėkite litro kainą, nes tinklai traukia stiklainiukų įvairovę ir labai lengva apsigauti – šią savaitę geriausia pasiūlymas Maxima ir Lidl – 4,30 EUR/l, pas kitus mažesni stiklainiai, kad lentynos kaina gražesnė būtų.

Nugarinė. Maxima antrą savaitę laiko gerą kainą – 3,49 EUR/kg, tai aišku tikėtis, kad kitas tinklas nepasiūlys 4 centais geresnės kainos naivu, nebent tas tinklas Rimi, kuriam sunku net pasižiūrėti konkurentų leidinius. IKI kelioms dienom padaro 3,45 EUR/kg.

Bananai. Prekė, kuri veikia, kaip užkeikimas, didinant pirkėjų srautus. Maxima – 0,79 EUR/kg, IKI penktadieniui, gruodžio 8 dienai padaro 0,69 EUR/kg, kažką panašaus padarys Lidl. Ir tik Rimi bando prekiauti nukainuotais bananais, bet brangiau, nei bet kas. Bėda su bananais ta, kad kai visi puola jais prekiauti, tai kokybė lentynose ne kokia.

Ilgas augalas. Čia geriau pasirodo Lidl – 0,69 EUR už vnt, Maxima antroje vietoje, o IKI ir Rimi su kaina nepataiko.

Lavazza. Geriausia pasiūlymas ir didelis pasirinkimas Maxima – 3,85 EUR, ta pati kaina ir Lidl, tačiau tik viena rūšis, o IKI ir brangiau ir tai už minkštą pakelį.

Iš įdomesnių pasiūlymų – tai Maxima 50 procentų nuolaida Santa Maria prekėms (štai čia bus galima pasidaryti metines atsargas didžiųjų indelių) ir Pergalės saldumynams.

Kokie linksmiausi pasiūlymai – be jokios abejonės – Rimi.
Pirmas – tai Rimi visgi prekiauja brangiaisiais kūčiukais. Praeitas metais jie kainavo 11,99 EUR/kg. Šiais metais jie net pabrango – 12,99 EUR/kg. Puiki prekė tiems, kuriems sparčiai augo algos!

 
Antras – tai tinklo prekių ženklų dovaniniai rinkiniai. Kam jie skirti – paslaptis. Bet jeigu jau tinklas kažkam darė “Selection by Rimi” rinkinius, tai galėjo padaryti ir Rimi Smart rinkinius – na kad jau visiems pirkėjų kategorijos.
Ar galite sutaupyti pirkdami Selection by Rimi rinkinius vietoje atskirų prekių?
Ir taip, ir ne. Nes jeigu imti įprastines kainas – tai rinkinukas bus pigiau, nei pirkti atskirai, bet, jeigu ten atsiranda akcinės prekės – tai jau ne.


Todėl nepasiduodam pirkimo karštinei – žiūrim – lyginam viską. Net tame pačiame tinkle.
Sutaupyti pinigai – uždirbti pinigai.
Akcijų leidiniai savarankiškam akcijų pasirinkimui:
Maxima https://pricer.lt/leidiniai/maxima
Lidl https://pricer.lt/leidiniai/lidl
Norfa https://pricer.lt/leidiniai/norfa
Rimi https://pricer.lt/leidiniai/rimi
IKI https://pricer.lt/leidiniai/iki
 

Dalintis:
0 0 balsai
Straipsnio vertinimas
guest
0 Komentarai
Inline Feedbacks
Rodyti visus komentarus

Naujausi akcijų leidiniai