blogas.raskakcija.lt

Prieššventinių akcijų katalogų apžvalga 2023 12 13. Kas įdomesnio viduje?

Priešpaskutinės priešventinės savaitės leidinių apžvalga…
Gaila, kad Norfa leidinį išleidžia tik savaitės pabaigoje, todėl leidinys toks pats, kaip ir praeitą savaitę, nors kai kurie tinklai ir su toki konkuravimu nesusitvarko.
Kas įdomesnio viduje?

Heeelllmaaan’s! Taip prisimenate – praeitą savaitę Maxima ir Lidl siūlė geriausią kainą 2,69 EUR už 625ml indelį (4,30 EUR/l). IKI kaupėsi, kaupėsi ir susikaupė, išmesdami 800 ml indelį už 2,99 EUR (3,50 Eur/l). Maxima kaip vienas iš nedaugelio konkuruojančių su visais tinklų sumažino 625 ml indelio kainą į 2,19 EUR, kad būtų ta pati litro kaina 3,50 EUR.
Rimi irgi kaupėsi, bet jiems nepavyksta – jie 33 procentais brangesni.
Iš kiaulienos gabaliukų įdomiausia Maxima – sprandinė po 3,49 EUR/kg. Taip, Rimi 2,99 EUR, bet mentė, IKI 20 procentų nuolaida kiaulienai, kas tikrai nebus taip patrauklu, Lidl 3,49 EUR/kg už šonkaulius.

Jau lenda kalėdinės antys – Maxima su Lidl super kaina – 3,99 EUR/kg, Rimi šokiruoja su 13,99 EUR už antį arba 6,67 EUR/kg ir dar už šaldytą.
Jeigu jau žvalgytis į daržoves mišrainėms – tai bulvių gera kaina Maxima, morkos – dabar geriausia kaina Maxima – 0,29 EUR/kg, nuo savaitės galo Lidl – 0,25 EUR/kg.

Mandarinai, apelsinai – kol kas nei vienas tinklas 0,99 EUR ribos nepramuša. Lenkijoje jau galima nusipirkti už 0,69 EUR. Bet IKI leidžia sau siūlyti beveik dvigubai brangiau, bet čia gal ruošiasi savo 50 procentų nuolaidai visiems citrusiniams. Iš pradžių kaina išsiiiipučia, po to prisikabina nuolaidą.

Beje, kalbant apie nuolaidų debesėlius – dauguma tinklų šią savaitę jais bando aptemdyti pirkėjų sąmonę, kad privilioti pirkėjus.
Maxima – 50 procentų nuolaida aliejui “Vilnius”, konservams “Bonduelle”, 40 procentų “Malsena” miltams. Taip pat iškentėjusiems – 50 procentų nuolaida karnavalo prekėms, dekoracijoms, pakavimo priemonėms ir net 60 procentų dirbtinėms eglutėm. Be to 50 procentų darbo knygoms ir 40 procentų nuolaida kalendoriams.
IKI 40 procentų nuolaida eilei prekių ir prekių grupėms.
Tą patį daro ir Rimi, bet kažkodėl nusprendžia, kad tos nuolaidos reikalingos tik tik gruodžio 13 dieną.

Savaitgalį (nuo ketvirtadienio) tos debesėlių nuolaidos tęsiasi.
Maxima duoda visiems prieskoniams 50 procentų nuolaidą – kas nespėjo praeitą savaitę pasiimti “Santa Maria” prieskonių – galit pakartoti.
Šalia to 40 procentų nuolaida šaldytiems produktams, 30 procentų nuolaida saldainiams ir šokoladui, 25 džiovintiems vaisiams ir riešutams, 30 kūčiukams, 25 padažams, 40 buitinei chemijai, 40 kojinėms pėdkelnėms, apatiniam trikotažui  ir miego drabužiams.
IKI savaitgalį siūlo 40 procentų nuolaidą sultims, konservams, kavos pupelėms šaldytiems produktams, prieskoniams, lašišai.
Rimi – 30 procentų nuolaidą šaldytiems produktams, 40 naujametiniams saldumynams, 40 procentų nuolaidą kūčiukams – kas norės galės įsigyti tuos elitinius kūčiukus po 12,99 EUR/kg su nuolaida, dar duoda šaldytiems produktams 40 procentų nuolaidą perkant internetu.

Bet turite suprasti, kad 40 procentų nuolaida nelygi 40 procentų nuolaidai.
Pavyzdžiui Malsenos 2 kg miltai po Maxima 40 procentų nuolaidos kainuos 1,35 Eur, po IKI 40 procentų nuolaidos kainuos 1,43 Eur, Norfoje jau antrą savaitę po 36 procentų nuolaidos kainuos 1,39 Eur.
O Bajoriški miltai 1,75 kg IKI po 40 procentų nuolaidos kainuos 1,31 Eur, kai Lidl juos siūlo po 1,19 Eur.

Taigi, pigesnis tinklas ne tas, kuris daro dideles nuolaidas, o tas pas kurį mažesnė kaina lentynoje.

Akcijų leidiniai savarankiškam akcijų pasirinkimui:
Maxima https://pricer.lt/leidiniai/maxima
Lidl https://pricer.lt/leidiniai/lidl
Norfa https://pricer.lt/leidiniai/norfa
Rimi https://pricer.lt/leidiniai/rimi
IKI https://pricer.lt/leidiniai/iki

Dalintis:
0 0 balsai
Straipsnio vertinimas
guest
0 Komentarai
Inline Feedbacks
Rodyti visus komentarus